Sztárok

ByeAlex döbbenetes vallomása

Balettcipőre cserélte a sportcipőt ByeAlex, akiről kiderült, rendszeres látogatója a balettelőadásoknak.

Azt már eddig is tudtuk, hogy nagy rajongója a német filozófusnak, Nietzschének, de az Eurovíziós Dalfesztiválon tizedik helyen végzett énekes most elárulta, bizony a balett is lázba hozza. Alexszel, aki hamarosan megújítja külsejét, egykori kedvese szerettette meg a balettosok világát. „7-8 éve volt egy lány, a barátnőm volt, ő balettozott. Nem profi szinten, de tizenvalahány évig csinálta. Vele mentem előadásokra, akkor kezdtem megkedvelni vagy legalábbis leképezni magamban, hogy nekem mit jelent ez a táncművészet, ha lehet ezt mondani” – mesélte a tőle megszokott megfontoltsággal az énekes a Reflektor kamerája előtt.

ByeAlex döbbenetes vallomása

A svéd nők kedvence azt is elárulta, mi is az, ami megfogta őt ebben a művészi mozgásformában. „Nem tudok táncként tekinteni rá, mert azt nem tudom befogadni. A balett számomra olyasmi, hogy úgy beszélünk, hogy közben mozdulatokat ejtünk” – fogalmazta meg a balettről alkotott elképzelését Alex, aki a Magyar Táncművészeti Főiskolának rektora, Szakály György felügyelete mellett még néhány mozdulattal is megpróbálkozott.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top