Sztárok

A királyi családtól Szepesi Nikiig – 2013 legviharosabb botrányai

Idén valamiért mindenki azt érezte, hogy botránykönyvben kell kipakolnia életének – és leginkább mások életének – legapróbb részleteiről. Volt, akit szexbotrányba kevertek, volt, aki magát keverte botrányba. Összegeztük, kik 2013 legnagyobb botránygyárosai.

1. BOTRÁNYKIRÁLYNŐK

VV Éva

Az idei év koronázatlan királynője Baukó Éva, aki többször szerepelt idén az újságok címlapján balhéival, mint ahányszor földön pörgött a Való Világ alatt. Az évet egy állítólagos késsel fenyegetőzős incidenssel indította, amikor is állítólag barátnőjét kergette körbe-körbe a lakásban, kezében egy késsel. Anyacsatornájával, az RTL Klubbal is meggyűlt a baja, ugyanis több interjút lemondott vagy egyszerűen nem jelent meg. Éva elmondása szerint Athénból is kénytelen volt hazaszökni. A lány végül önként vonult be egy kórházba, hogy kezeljék alkoholproblémáit, és mostanra úgy tűnik, rátalált a helyes útra. 

Rihanna

Mellette szinte már eltörpül a barbadosi gömbvillám, aki jött, ütött és tarolt. Merthogy Rihanna néha magát ütötte ki egy-egy koncertjén annyira, hogy a biztonsági őröknek kellett kikísérniük a félájult énekesnőt, de az is előfordult, hogy egy rajongó járt pórul. A fiatal énekesnőt koncertje közben bosszantotta fel a tömegből valaki annyira a rajongásával, hogy mikrofonjával ütötte le a szerencsétlent. Diamond World Tour névre keresztelt koncertsorozatának tel-avivi állomásán pedig az izraeli közönséget sértette vérig, amikor többen hallani vélték, hogy Pour it up című dalának szövegét „All I see is Palestines”-ra költötte át. Rajongói a Twitteren üzentek az énekesnőnek. Az Instagram-oldalára szinte napi szinten feltöltött marihuánás képek mellett más módon is megbotránkoztatta kedvelőit: részegen fetrengetttöbbször is.

Így vezették ki a biztonsági őrök Rihannát!

Miley Cyrus

[másolat] - A királyi családtól Szepesi Nikiig - 2013 legviharosabb botrányaiHarmadikként a sorban még kispályásnak számít a rombológolyón pucéran vonagló Miley Cyrus, hiszen ő inkább sokkol, mint botránkoztat. Bár legutóbbi színpadi jelenetével, amikor füves cigire gyújtott, méltón került a dobogó harmadik fokára. Cyrusnak egyébként akkor ment el az esze, amikor szakított vőlegényével, Liam Hemsworth-szel. A pasival nemcsak egy szép reményű jövendőbelit veszített el, de az eszét és stílusérzékét is elhagyta. Hol tangás bodyban, hol pedig testszínű latexruhában twerkingelt végig a színpadon, és még véletlenül se feledkezzünk meg anakonda hosszúságú nyelvéről, ami talán már attól nőtt meg ilyen hosszúra, hogy annyit öltögette.

2. BOTRÁNYKÖNYVEK

Szepesi Niki indította a sort, és Keleti Györgyi zárja. Az egykori úszónő darázsfészekbe nyúlt, sokan támadták, többen viszont kiálltak mellette – legalábbis az egykori masszőrjét ért vádakat illetően. De kiverte a biztosítékot a könyv többi része is, amelyben az úszónő vízilabdázókkal és más sportolókkal folytatott viszonyairól is részletesen beszámolt.

Ma már boldog, családos emberek múltját teregette ki

[másolat] - A királyi családtól Szepesi Nikiig - 2013 legviharosabb botrányaiAmíg Szepesi név nélkül, Bálint Antónia név szerint említette egykori szeretőit A királynő meztelen című könyvében. Többek között Delhusa Gjonról, Hajdú Péterről, Kovács Kristófról és Bogdán Csabáról írta le történetét, ami miatt Sarka Kata meg is orrolt rá. Toncsi azóta sem tud túllépni Kata beszólásán. A Hajdú–Sarka családnak azonban nemcsak vele, de Dömsödi Gáborral is meggyűlt a baja, aki a Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel írta meg televíziós sorsát. A Hajdú házaspár annyira kiakadt egykori barátjuk árulásán, hogy a harcias feleség egyenesen azt mondta, számára meghalt az író. Legutóbb Majka dobta piacra életének eddigi történetét, de Keleti Györgyi is papírra vetette, hogyan is lett az ország első számú madámja.

3. KIRÁLYI CSALÁD

Az elmúlt évek balhéi után elérkezett annak az ideje, hogy Harry herceg körül csillapodjanak a kedélyek. Ám az első számú botránygyáros háttérbe húzódása nem jelentette, hogy a királyi család idén ne szerepeljen az újságok címlapján. Igaz, a 2013-as történések közel sem bizonyultak olyan szaftosnak, mint a 2012-esek – gondoljunk csak Katalin hercegné és a lesifotós esetére –, de azért ezúttal is bőven szolgáltattak beszédtémát. II. Erzsébet unokája, Zara Philips indította az évet, akinek hol házassági válságáról cikkeztek, hol pedig amiatt került a brit lapok címlapjára, mert botrányt rendezett, amiért nem ismerte fel egy biztonsági őr, amikor be akart lépni egy lóverseny VIP-részlegére.

Katalin hercegné villantásaival gyakran szerepelt a címlapon

Ha nem is közvetlenül, de közvetetten azért Harry is kapott szerepet idén. Újdonsült menyasszonya, Cressida Bonas pezsgő életvitele okozott némi fejtörést a királynőnek, Katalin hercegné mindennapjait pedig egyenesen Bonas személye keseríti meg. Harry jövendőbelijének testvére ugyanis egyszer már Katalin és Vilmos közé állt, a hercegné ezért nem nézi jó szemmel, hogy az egykori vetélytárs beférkőzhet a családjába. Ám a trónörökös felesége sem feddhetetlen, ami a botrányokat illeti, ugyanis idén többször leshettünk be a szoknyája alá az udvari szabályok megszegésének köszönhetően, mint bármelyik magamutogató celebnek. 

4. HAL A TORTÁN

A SuperTV2 gasztrorealityjének forgatásai sem zajlottak mindig zökkenőmentesen. Márciusban Hajdú Péter felejtett el viselkedni, amivel mélységesen vérig sértette házigazdáját, Lagzi Lajcsit. A Frizbi műsorvezetője ugyanis kóros telefonfüggésben szenved, és a vacsora alatt sem bírt egy pillanatra sem elszakadni telefonjától. Ám a cérna akkor szakadt el végképp Lajcsinál, amikor ő épp a családjáról mesélt, Hajdú pedig pofátlanul beleásított az arcába, és közölte, unja magát. Szepesi Niki pedig Győzikével bánt úgy a vacsoráján, mint egy pisis gyerekekkel, aki annyira megsértődött, amiért házigazdája folyton leüvöltötte a fejét, hogy elviharzott.

Megnézem
Összes kép (1)


5. TEHETSÉGKUTATÓK ÉS A DAL

A legnagyobb port idén talán a plagizálással megvádolt Radics Gigi kavarta. A Megasztárban feltűnt énekesnő A Dal című műsorban énekelte el Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótáját, ám egy hobbizenész azt állította, hogy az Úgy fáj című dal refrénje megegyezik egy román sláger néhány taktusával. Ám az év vége és az X-Faktor is hozott döbbenetes fordulatokat. Bozsek Márk visszalépése a tehetségkutatótól mindenkit meglepett, leginkább a ByTheWay-t, akik neki köszönhetően visszatérhettek a műsorba. 

Hallgasd meg a dalt, aminek plagizálásával vádolták meg Radics Gigit!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top