Sztárok

Milliós perre számíthat Tatár Csilla

Már hivatalos, hogy Tatár Csilla az köztévéhez igazol a TV2-től. Ám ahhoz, hogy már januárban műsort vezethessen, komoly kártérítést kell fizetnie korábbi munkaadójának – írja a Blikk és a Bors is.

Mint már megírtuk, Tatár Csilla viszonya megromlott a TV2-vel, komolyabb feladatokra vágyik, ezért otthagyja a csatornát. Az MTVA-hoz megy, ahol A Dal 2015 háziasszonya lesz, és másfél milliós havi fizetést kap – írja a Blikk. Ám nagy valószínűséggel örömébe némi üröm is vegyülhet majd, ugyanis a TV2-vel kötött szerződése versenykorlátozási részében az szerepel, hogy felmondása vagy kirúgása után négy hónapig nem szerepelhet konkurens csatornán. A Dal azonban január 24-én startol.  Ha a műsorvezető abban az adásban megjelenik, akár több milliós perre is számíthat. Ilyenkor általában az új munkaadó átvállalja a kártérítés összegét, így volt ez Ördög Nóra és Szabó Zsófi esetében is, ám ez MTVA közpénzből működik, így nagyobb a valószínűsége, hogy a műsorvezetőnek saját zsebből kell fizetnie – írja a Bors.

A lap kérdéseire a közmédia közleményben reagált: “Tizenkét év után Tatár Csilla elhagyja a kereskedelmi médiát. A műsorvezető a közmédiát választotta, és szakmai kihívásnak tekinti új feladatait, szerződését már aláírta az MTVA-val. Tatár Csilla műsoros feladataival és szerződésével kapcsolatban az MTVA 2014. december 27-én ad bővebb felvilágosítást” – írták honlapjukon.

Tatár Csilláról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top