Sztárok

Friss: újabb csodaszép képek György hercegről

Bármelyik pillanatban életet adhat második gyermekének Katalin hercegnő. Miközben mindenki a St. Mary kórház bejáratát figyeli, addig Katalin idősebb gyermeke, György herceg boldogan sétálgatott vagány napszemüvegében a dadájával.

Úgy tűnik, Ausztrália nem tud ellenállni György hercegnek. Nemcsak a monarchisták kerültek többségbe a köztársaságpártiakkal szemben egy közvélemény-kutatás szerint, mely miatt a szakemberek György herceget, és Katalin hercegnőt “okolják”, de a magazinok sem tudnak ellenállni a kis királyfi képeinek. A Woman’s Day Australia című magazin két héten belül immár másodszor hozott le paparazzi képeket György hercegről. Egy hete az Amner Hall melletti játszótéren készült lesifotókat közölték, most pedig azt, amint Katalin hercegnő fia a dadájával Londonban sétál. Mi mindenesetre örülünk a fotóknak, végre jól látható György herceg haja is, mely pont olyan, mint apjáé, amikor ő volt két éves.

Megnézem
Összes kép (1)

forrás: The British Monarchy Heir/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top