nlc.hu
Sztárok
Az exmenyasszony állt Pitt és Jolie közé

Az exmenyasszony állt Pitt és Jolie közé

Gwyneth Paltrow úgy véli, hogy igenis van köze hozzá, hogy egykori vőlegénye házasságának vége. Odafészkelődött Angelina Jolie és Brad Pitt közé.

Ahogy a komplett világsajtó, úgy mi is megírtuk, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik, és hogy az anyagi dolgokon túl hat gyerek nevelését is meg kell tárgyalják a bíróságon. Egy válóper sosem könnyű, főleg abban az esetben nem, ha arra nagyjából tízezerszer annyian figyelnek, mint a Hajdú-Sarka krízisre.

http://stylinglikeitsthe90s.tumblr.com/post/115822675047/brad-pitt-gwyneth-paltrow

Brad Pitt 1994-ben, a Hetedik forgatásán ismerte meg Gwyneth Paltrow-t, innentől pedig gyorsan peregtek az események: eljegyzés, összeköltözés, esküvő halogatása… És végül a hatalmas bejelentés, hogy ennek a kapcsolatnak lőttek, tehát az esküvőből nem lesz semmi.

Paltrow és Pitt azonban a hollywoodi szokásokhoz hűen barátok maradtak, de ez náluk nem holmi hangzatos frázis. A színésznő úgy érzi, hogy segítenie kell a krízisben lévő exvőlegényen, mert neki már van tapasztalata válásügyben, 2014-ben ugyanis elhagyta két gyereke apját, Chris Martint.

Egy bennfentes szerint Paltrow eltökélt, hogy amolyan nem hivatalos mediátorként odaférkőzzön a válófelek közé, és átsegítse őket ezen a nehéz időszakon. Jelen állás szerint pedig úgy is néz ki, hogy szükség lesz egy békítőre, mert egy határidős megállapodás ugyan született a Jolie-Pitt gyerekek láthatására, a bíróságon viszont embertelen harcok jöhetnek.

A válásról még annyit tudni, hogy a felek visszaköltöztek Los Angelesbe, Angelina Jolie ebbe a házba bútorozott a kölkökkel.

(via Radaronline)

(címlapkép: Platrow Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top