nlc.hu
Sztárok
Dér Heni megmutatta az eljegyzési gyűrűjét

Dér Heni megmutatta az eljegyzési gyűrűjét

Magát már menyasszonynak címkézi. Dér Heni eljegyzése váratlan fordulat, éppencsak hogy összejött Vincze Gáborral.

Akinek nem lenne meg, idebiggyesztjük: szilveszterkor Dér Heni bejelentette, hogy összejött Vincze Gáborral. Az énekesnő és a futballedző románcában nem ez az első kanyar, egyszer már jegyben jártak, de a tervezett esküvő előtt, 2015 augusztusában szakítottak. Azóta eltelt uszkve 17 hónap, de innen nézve az érzelmek nem tűntek sehova, bármennyi víz is folyt le a Dunán.

Dér Heni december végén ezt mondta: “Nem akartam titkolni, hogy megint együtt vagyunk, de ez még túl friss, beszélni nem szeretnék róla.” A Sztárban sztár +1 kicsi szereplője betartotta a szavát, ha nyilatkozni kell, akkor az eddig pusztán felmelegített viszonynak tűnő kapcsolatról egy szót sem szólt, sajtótelebeszélés helyett pedig most is a jól bevált Instagramot választotta információközléshez. Ezt írta az alábbi, eljegyzésről árulkodó képhez: “Elindultunk stílszerűen a kazincbarcikai esküvőkiállításra… Lackò friss férj, én friss menyasszony.”

Vincze Gábor egyébként csudi pali, főz is Dérre:

És közös szelfiket is nyomnak:

Sapkas!:)

Vincze Gabor (@gvincze76) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top