nlc.hu
Sztárok
Itt az első kép Michelisz Norbert kislányáról

Itt az első kép Michelisz Norbert kislányáról

Michelisz Norbert szárnyra kapott az apaságtól. Persze legalább úgy készült rá, mint egy versenyre, és azt is elárulta, miért jött a legjobbkor a baba.

Március 31-én született meg Michelisz Norbi kislánya, Mira. “Nagyon örültem neki, hogyha lehet így fogalmazni, remekül időzítette a pici a világra jöttét. Az első heteket együtt tölthettük Pécsett, ez nagyon sokat jelent nekem, és teljesen feltöltődve vághatok neki a világbajnokság következő versenyhétvégéjének – világított rá Norbi, miért fontos az időzítés. – Bevallom, szakkönyveket olvastam, így most minden feladatból kiveszem a részem. A fürdetéstől és a pelenkázástól sem jövök zavarba.”

 

“Fantasztikus érzés apának lenni. Erre szerintem képtelenség felkészülni, ezt csak megtapasztalni lehet. Most már egyértelműen a picié nálam az első hely, körülötte forog a világ. Nagyon boldog vagyok, hiszen mindenki egészséges, csodálatos, hogy már háromtagú a kis családunk” – mondta a Blikknek a világbajnok.

Michelisz Norbi saját túraautó-csapata, amely kislánya után a M1RA nevet kapta, szintén kiválóan teljesít: két verseny után a harmadik helyen állnak a ranglistán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top