nlc.hu
Sztárok
Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot az ügyészség szerint

Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot az ügyészség szerint

Lagzi Lajcsi még mindig azt állítja, hogy ártatlan az áramlopási ügyben, az ügyészségen azonban gyűlnek a bizonyítékok. Az ügyész nyilatkozott is az ATV-nek.

A Bors úgy tudja, több tízezer oldalt tesz ki az a paksaméta, amelyben a vallomások, fényképek és szakértői vélemények bizonygatják a víz-, az áram- és a gázlopást. Föld alatti kábel és kartonfal mögötti méretlen fő­elosztó – ilyen és ehhez hasonló bizonyítékokkal készül a Pest megyei főügyészség a Lagzi Lajcsi és társai ellen indított büntetőperre.

A nyomozás során az derült ki, hogy igen átgondolt megoldásokat tartalmazó művelet volt, és elég hosszú időn keresztül alkalmazták, hiszen már 1993–94-től kezdődően jöttek létre ezek a megoldások” – mondta dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész az ATV Riasztás című műsorában.

Lagzi Lajcsi az első perctől kezdve azt állítja, hogy koncepciós per folyik ellene. A lap most is megkereste, de az ügyvédjével nem kívántak megszólalni az ügyben. 

Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot az ügyészség szerint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top