Sztárok

Varga Iza idei bikinis szelfije kipipálva

Furcsa dolog a közösségi oldal, mert érdekes véletlenszerűségekre tud rámutatni. Például most Varga Iza képeit nézegetve kiderült, hogy éppen tavaly ilyenkor posztol magáról egy hasonlóan dögös bikinis fotót, de se előtte, se utána.

Mielőtt bárki komolyan venné az egészet, leszögezzük: nem feltételezzük Varga Izáról, hogy a filofaxában külön eseményfigyelmeztető van erre. Egyszerű érdekesség, hogy ez a kép, ami itt látható:

…gyakorlatilag napra pontosan ugyanakkor készült, mint Varga Iza legutóbbi bikinis szelfije. A jó hangulatú fotóhoz csupa kedves és dicsérő hozzászólás érkezett.

Varga Iza bikinis képe most is jól sikerült

Varga Iza sportmániájának látható az eredménye, még ha nem is feltétlenül a szelfiken, hanem azokon a fotókon, amelyek például különböző magazinokban megjelentek. Úgy látszik, hogy nem volt szükség retusálásra sem. Annak idején, a második terhessége alatt mondott le a szénhidrátról és a cukorról, a kislánya pedig szerencsére egészségesen jött világra. A terhességi cukorbetegség a szülés után elmúlt, a szervezete visszaállt a normális működésre, de a színésznő akkor már nem hagyott fel a diétával.

“Ha újra elengedném magam, az a szervezetemnek és az önbecsülésemnek sem tenne jót”

-mesélt korábban Varga Iza a betegségéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top