Sztárok

Singh Viki: anyukám nem tudott stabil hátteret biztosítani

Az énekesnő hányattatott gyermekkorából hiányzott a boldog anyakép, melyet váratlan helyen fedezett fel.

Singh Viki A legbátrabb páros forgatásán találta magát szembe azzal az emberrel, amilyenné felnőttként válni szeretne. A fiatal énekesnő Keleti Andreában olyan támaszra talált, ami eddig hiányzott az életéből.

„Fél óra elég volt ahhoz, hogy kiderüljön számomra, hogy Keleti Andi az a nő, aki egész életemben a mentorom, példaképem lesz. Azóta naponta beszélünk, rendszeresen találkozunk – mondta Viki a Borsnak. – Ha nekem olyan családom és szüleim lettek volna, mint ők, azt hiszem, sokkal könnyebb dolgom lett volna az életben.”

Nem sokan tudják, de Viki nagyon nehéz körülmények között nőtt fel, miután édesapja elhagyta anyukáját. „Apa nélkül nőttem fel, egyik albérletből a másikba költöztünk, gyakorlatilag kéthavonta rúgtak ki minket egyik-másik lakásból. Anyu így a rossz anyagi helyzetünk miatt nem tudott stabil hátteret biztosítani. Elképzeltem anyukámat olyan szituációban, amilyenben Andi van: egy szerető férjjel az oldalán menő vállalkozást vezet, csinos, szép ruhákban jár, és ilyen rendezett körülmények között neveli a gyerekeit. Mennyire más lett volna a mi életünk, ha ez tényleg így történik!” – sóhajtott Viki, aki három éve nem látta külföldön élő édesanyját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top