nlc.hu
Sztárok
Berki Krisztián lánya nem volt ott az esküvőn

Berki Krisztián lánya nem volt ott az esküvőn

Hódi Pamela szerint Berkitől idegen lépés, hogy titokban nősül, és azt is furcsállja, hogy Nati sem lehetett ott a frigyen.

Néhány napja A legbátrabb páros felvételén kiderült, hogy Berki Krisztián titokban összeházasodott kedvesével, Katona Renátával, azaz Mazsival. Állítólag minden úgy történt a nagy napon, ahogy Berki szerelme megálmodta.

Hódi Pamela szerint azonban lehet, hogy sántít a dolog. Berki Krisztián egykori menyasszonya azt mondta a Borsnak, hogy Krisztián a meghiúsult esküvőjük előtt kijelentette: üzletnek tekinti a lagzit. Ezért idegen tőle a lépes, hogy titokban nősült. Ráadásul gyerekük, Natasa Zselyke sem lehetett ott az esküvőn.

Gratulálok nekik, biztos szép volt minden, de én nem tudok erről semmit. Valószínűleg hatalmas bulit csaptak a rokonokkal, barátokkal, de bárhogy is történt, nem értem, miért nem lehetett ott Nati. De nyilván megörökítették az örömteli pillanatokat, úgyhogy a fotóalbumot, gondolom, majd fellapozhatja Nati

– mondta Hódi Pamela, aki szintén csak utólag értesült a frigyről.

Mindenesetre örül annak, hogy Mazsi van Krisztián mellett, szerinte jól bánik a gyerekével, és mára már elsimították a kezdeti nézeteltéréseket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top