Sztárok

Pécsi Ildikó teljesen megszakítja a kapcsolatot unokájával

Pécsi Ildikó végleg lezárta a vitát: sem menyét, sem unokáját nem szeretné látni soha többé.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pereskedése nemcsak rájuk, hanem az egész családra kihatott. A színésznő és férje bele is betegedtek a viszályba, Ildikó fiáról rég nem hallottunk, az unokáját azonban kitette a lakásból. Most pedig újabb súlyos döntést hozott. Azt mondja, nem haragszik már semmiért, de az egészsége érdekében sem az unokáját, sem egykori menyét nem szeretné látni többé.

Pécsi Ildikó a bíróságon. Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

„Szeretem az unokámat. Értékes ember, kitűnő tanuló az egyetemen. Az utolsó beszélgetésünk fájdalmas volt. Azt mondta, verseket ír, és meg is mutatta az írásait. Akkor, abban a pillanatban tudtam, hogy ez a gyerek az én vérvonalamból való. Azóta, az elmúlt években, talán ha háromszor találkoztunk. A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a Jóistentől: se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni” – idézi a Bors a színésznő szavait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top