Sztárok

Gyászol Orosz Barbi

Teljesen összetört a műsorvezető.

Házi kedvencét, Loulou cicát gyászolja Orosz Barbara. A kisállat mindössze négyéves volt, és csak két hete derült ki súlyos betegsége, ezért életmentő műtétre szorult, a beavatkozást azonban nem élte túl.

A műsorvezető a cicája állapotáról folyamatosan beszámolt rajongóinak, így a gyászát is megosztotta a közösségi oldalán. „Szomorú szívvel írok most Nektek, akik az elmúlt két hétben szeretetetekkel támogattatok minket. Tegnap az én édes pici Louloum nem élte túl a műtétet, hiába küzdöttek érte az orvosok. Reggel még a karomban dorombolt, mindketten azt bizonygattuk egymásnak, hogy nem lesz baj, együtt végigcsináljuk. Ő pedig tartotta magát, mint a fájdalmas kezelések alatt végig, mert azt akarta,hogy ne lássam szenvedni. Kímélni akart, mert Ő ilyen volt. Intelligens és érzékeny. Mekkora szív és milyen fényt árasztó lélek tud szorulni egy pici testbe. Loulou képes volt a világomat még szebbé varázsolni a puszta létezésével. Olvasott a gondolataimban, és minden rezdülésemet érezte. (…) Most olyan fájdalom van bennem, hogy elmondani sem tudom. (…) Hálás vagyok a Jóistennek, hogy vigyázhattam rá, hogy engem választott társául, és hogy a bajban is tudta, mindent megteszek érte, és számíthat rám” – olvasható többek között Orosz Barbara szívszorító posztjában.

(via)

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top