Sztárok

Balázs Andi: „Nincs bennem megfelelési kényszer, hogy tovább fogyjak”

10 kiló elég volt, állítja, és hozzáteszi, hogy a húst is elhagyná. Balázs Andi elmesélte, hogyan változtat az életén.

Balázs Andit az egész ország megismerte, amikor Kasszás Erzsiként feltűnt egy élelmiszer-üzletlánc reklámjában, és még híresebb lett, amikor Horváth Tamással megnyerte a Nagy Duettet. A Bors azt írja, hogy Balázs Andi számára akkor is a színjátszás az első, éppen tizenegy darabban játszik. És tíz kilót fogyott is. „Láttam magamról egy képet tavaly júliusban és akkor azt mondtam, ezen szeretnék változtatni. Akkor nagyon precíz étrenddel és szorgalommal le­adtam több mint tíz kilót, amit azóta is szerencsésen tartok – mondta a lapnak a 40 éves színésznő. – Elértem a célom, és azóta nincs bennem megfelelési kényszer, hogy tovább fogyjak, így fogadtam el magam, a nőiességemet, ahogy a férjem, Gábor is. Ami most változik, hogy kezdek áttérni a vega életmódra. Azt érzem, nagyon meghálálja a testem, nem beszélve arról, hogy fontos számomra az állatvédelem, ezért is szeretnék felhagyni a húsfogyasztással.”

Fotó: Balázs Andi Facebook

Balázs Andi arról is mesélt a lapnak, hogy párjával elhatározták, megtanulnak franciául, ugyanis imádják Franciaországot, és szeretnének egy nap úgy visszamenni, hogy a nyelvükön beszélgetnek a helyiekkel, vagy megnéznek egy francia nyelvű színházi előadást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top