Sztárok

Smaltig Dalma ismét fogszabályozós, de nem magát hibáztatja ezért

Smaltig Dalma megmutatta, hogy néz ki az új társa, akivel hét hónapig fog együtt élni.

Smaltig Dalma megszenved a fogaival, a luxusfeleség ugyanis már harmadszor kap fogszabályozó készüléket, de azt is elmondja, miért történhetett ez:

,,Jajj a röhögős VasLady (már csak a flotta hiányzik). Szerintem nincs még egy ember a földön aki harmadszor kap fogszabit, mondjuk nem magamat hibáztatom amiért nem sikerült eddig rendbe tenni a fogamat, mert én bizony betartottam minden utó utó kezelő szabályt, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell az a RETAINER készülék (amit a belső fogívre ragasztanak fel egy speciális anyaggal). A szabályozás végeztével a retainer ÖRÖKRE ott kell legyen, különben úgy jár az ember mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki…. Tehát még kb 7 hónapig együtt fogok élni egy erős és csillogó társsal” – írta közösségi oldalán Smaltig Dalma.

Smaltig Dalma és családja életében egyébként is nagy változás zajlott le, kétlaki életet élnek, amiről nemrég az RTL Klub Reggeli című műsorában is beszélt.

(Nyitókép: Smaltig Dalma/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top