Sztárok

Szinetár Dóra a férje vlogjában fejtegeti az élet nagy dolgait

Makranczi Zalán frissen induló videóblogjának első vendége a felesége, Szinetár Dóra.

Makranczi Zalán a folyamatos művészi munka mellett indította el videócsatornáját, amin egy tőle egyáltalán nem távol álló témáról beszélget szeretteivel és a hozzá legközelebb állókkal. A videókban találkozhatunk Szinetár Dórával, szüleivel, testvérével, a felesége nagy fiával, Danival, valamint az anyósával, Hámori Ildikóval és apósával, Szinetár Miklóssal is. Az első videóban a feleségét kérdezte az élet nagy kérdéseiről.

A színésznő elárulta, hogy egy idő után elérkezett ahhoz a ponthoz, amikor rájött, hogy csak akkor tud mást boldoggá tenni, ha önmagával kibékült. Dóra arról is mesél, hogy neki akkor jó, ha evett egy jót, aludt egy jót, vagy szerelmeskedett egy jót, ha vele fizikailag is történnek jó dolgok. 

„Nekem akkor a legjobb, ha a körülöttem lévők, akiket szeretek, jól érzik magukat – mondta a színésznő. – Az az életcélom, hogy megpróbáljak úgy létezni, hogy a lehető legjobb dolguk legyen azoknak, akiket nagyon szeretek, magamnak, azoknak, akiket ismerek, akikkel egy munkahelyen dolgozom, akikkel egy országban élek.”

Magyarországon ritka az, ha egy színművész vlogolásba fog. Makranczi Zalán pontosan ezt tette, augusztus 11-én elindította saját csatornáját, Mi dolgod a világban? címmel. Hetente két új videóval frissül a csatorna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top