Sztárok

Magyarországon lép fel a Monty Python sztárja

John Cleese Budapestet is érinti búcsúturnéján.

Jövő áprilisban Budapesten, a MOM Sportban lép fel John Cleese komikus, a Monty Python alapítótagja, a Waczak Szálló egyik ötletgazdája. A stand-up előadás hírét az Index írta meg először, a fellépést már a Facebookon is hirdetik. Cleese műsorának nagyszerű címe van: The Last Time To See Me Before I Die, vagyis Most láthattok utoljára, mielőtt meghalok

John Cleese a Német Komédiagálán 2019-ben (fotó: Henning Kaiser/dpa)

A hírek szerint nem klasszikus stand-up fellépésről van szó, Cleese a saját filmjeiből vett jeleneteket vetít és azokat kommentálja, illetve beszélgetni is fog a közönség tagjaival. A legolcsóbb jegyek 8000 forintba kerülnek, a legdrágábbak 25 ezerbe.

Az 1939-es születésű Cleese a Monty Python tagjaként és a Python-filmek (Gyalog-galopp, Brian élete, Az élet értelme) szereplőjeként lett ismert, de a Waczak Szálló egyik készítőjeként önállósodott, később pedig Hollywoodban is sokszor megfordult: sok más egyéb mellett játszott A hal neve: Wandában, a Charlie angyalai folytatásában, két James Bond-filmben és a Harry Potter-sorozat néhány epizódjában is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top