Sztárok

5 sztárbaba, aki idén ünnepli először a karácsonyt – nézzétek, milyen édesek!

Idén is rengeteg hazai híresség családja bővült új taggal. Szinte minden hónapban született egy sztárbaba, aki így most először ünnepelheti a karácsonyt.

Lilu kisfia, Félix

Első karácsonyát tölti együtt Lilu és kisfia, Félix. A műsorvezető áprilisban adott életet második gyerekének. Lilu még nem mutatta meg a kicsi arcát – korábban meg is indokolta, hogy miért –, de így is nagyon cuki közös fotókat posztol közösségi oldalára.

Tücsi kislánya, Nara

Idén márciusban született meg Tücsi és Sofron István kislánya, Nara. A műsorvezető és jégkorongozó párja élete legszebb időszakát éli, ez pedig a közös fotókon is látszik. Remélhetőleg az első közös karácsonyuk is ilyen boldog lesz.

Curtis kisfia, Doni

Curtis 2019-es éve nagyon eseménydús lett. Az év elején drogelvonón volt, ott érte a hír, hogy a apa lesz. Augusztusban megszületett kisfia, Doni, aki teljesen megváltoztatta a rapper életét. Curtist fia iránt érzet szeretete segítette a leszokásban. Úgy tűnik, a rapper élete rendbe jött, és ősszel sikerült Majkával is kibékülnie.

Németh Kristóf kisfia, Levente

Egy évvel ezelőtt házasodott össze Németh Kristóf és Szikriszt Zita, így az első házassági évfordulójukat és a karácsonyt is már a közös gyerekükkel együtt ünneplik. A kis Levente november 24-én született (3310 grammal és 55 centivel), így pont szenteste tölti be az egy hónapot. Németh Kristófnak az előző házasságából már van egy fia, aki nagyon jól kijön apja feleségével, és a féltestvér érkezésének is örült. Az első fotókat a Story magazin közölte Leventéről.

A Story címlapján láthatod először

Tóth Gabi kislánya, Hannaróza

Néhány hete született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya… Gabi nagyon élvezte a várandósságot, többször posztolt fotót hasáról közösségi oldalára. 

FOTÓ!

(Kiemelt fotó: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top