Sztárok

Nádai Anikó kivirult a boldogságtól, ennek pedig mindenki örül

Nádai Anikó maradéktalanul boldog, le sem tagadhatná, mennyire szerelmes.

Nádai Anikó karrierje szárnyal az Éjjel-nappal Budapest óta, de a magánélete nem mindig alakult úgy, ahogy eltervezte. A kisfia édesapjával hosszú évekig alkottak egy párt, aztán kudarcba fulladt a kapcsolatuk, és a szakítás mellett döntöttek. Próbáltak mindent úgy rendezni, hogy Patrik semmit ne érezzen az elválásból. A legtöbb híres emberrel ellentétben ők csendben rendezték a dolgaikat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy kis kikapcsolódás. Nagyon szeretjük. ❤️❤️☺️ @kicsigesztenyeklub

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Kisfia születése után nem sokkal a Farm című műsor egyik műsorvezetője lett, majd a Való Világ 8 háziasszonyaként láthattuk. Ezt követte a saját műsora, az Anikó #show, és idén debütált a Házasodna a gazda realityben

A szakmai sikerek közben rátalált a szerelem is, méghozzá Gergő személyében, akivel eleinte nem tudtak sokat együtt lenni az elfoglaltságaik miatt, de pár hónapja összeköltöztek.

Nádai Anikó le sem tagadhatja, hogy mennyire szerelmes, ennek ellenére korábban elmondta, hogy nem szeretnének közös gyereket, hiszen mindkettejüknek van már. Fiatalok még, változhat a véleményük, de egyelőre inkább egymás társaságát szeretnék maximálisan kiélvezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top