Sztárok

Kylie Jenner szexi fehérneműs, ágyban pózolós képpel zárja az évet

Kylie Jenner hiába lett néhány hónappal ezelőtt mindössze 22 évesen egyedülálló anya, ez sem állíthatja meg a posztolásban, hogy továbbra is ő maradjon az Instagram egyik koronázatlan királynője.

A 22 éves reality-sztár legutóbb szexi, fekete-fehér bugyis, melltartós képet töltött föl magáról az ágyban pózolva vasárnap több mint 155 millió követővel rendelkező Instagram-csatornájára. Amihez maga is azt a kommentárt fűzte, ‘nehogy egy kis vágy nélkül forduljunk rá az előttünk álló évre’.

A merész, csábító képnek valószínűleg köze van ahhoz, hogy Kylie Jenner és gyermeke apja, a rapper Travis Scott négy hónapja szakítottak. Kislányuk, Stormi most februárban lesz kétéves, aki egyébként többek között egy gyémántokkal berakott gyűrűt kapott az édesanyjától karácsonyra, a nagymamája, Kris Jenner pedig egy kétemeletes babaházzal lepte meg a bájos csöppséget. A Jenner/Kardashian család a karácsonyi vacsorát malibui rezidenciáján töltötte.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top