Sztárok

Népszerű karakter távozik A mi kis falunkból

Hétvégén folytatódott az RTL Klub nagy sikerű sorozata, és máris érkezett egy rossz hír: távozik az egyik közkedvelt karakter a szériából.

Szombaton a negyedik évaddal folytatódott az RTL Klub népszerű sorozata, A mi kis falunk. Pajkaszeg lakóinak fordulatokban gazdag élete ismét tartogat meglepetéseket a nézők számára, akiknek hamarosan el kell búcsúzniuk az egyik közkedvelt karaktertől. A Matyit alakító Molnár Áron úgy döntött, távozik a szériából – írja a Blikk.

„Óriási buli volt, nagyon élveztem, ahogy Kapitány Ivánnal, a rendezővel együtt kreáltuk ezt a karaktert, és most elbúcsúzok tőle” – mondta Molnár Áron az RTL Klub Fókusz című műsorában. A színész sokáig gondolkozott azon, hogy kilépjen-e a sorozatból, mivel tudta, hogy karakterét nagyon szeretik a nézők, de úgy érezte, hogy a forgatások miatt már nem jut elég ideje a zenei karrierjére, a noÁrra.

„A döntés az enyém, és elképzelhető, hogy még találkozunk az életünk folyamán” – mondta Áron, aki szerint a karaktere az utóbbi időben nem fejlődött. Kapitány Iván, a sorozat főrendezője tudomásul vette, hogy Molnár Áron távozni akar, ugyanakkor sajnálja is a dolgot. A színész a forgatások alatt jó barátságot kötött Debreczeny Csabával, Kerekes Józseffel és Szabó Győzővel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top