Sztárok

Társkeresőn tűnt fel Molnár Anikó a szakítása után

Molnár Anikó csak nemrég szakított előző párjával.

Molnár Anikó pár héttel ezelőtt szakított volt párjával, akivel már többször megpróbálták együtt, de most végleg kiderült, hogy nem működik. Az egykori Nagy Ő most nem keres párt, mégis a Tinderen találkozott a profiljával a Bors egyik olvasója. Mint kiderült, az egyik barátnője miatt regisztrált, de még nem tudja, mi legyen a képeinek a sorsa a továbbiakban. 

Fotó: Facebook

„Ez nem az, aminek látszik. A barátnőm kért meg körülbelül két napja, hogy a Tinderen segítsek neki ellenőrizni, hogy a párja hűséges-e hozzá. Nincs könnyű dolgom, ha meg akarom találni, sőt az is előfordulhat, hogy nincs fent a társkereső oldalon” – mondta a lapnak Anikó, aki sok üzenetet kap.

„Kedves, vagyis nagyon aranyos férfiak vannak itt, akik írnak, de engem egyelőre nem érdekelnek” – mesélte a lapnak, majd hozzátette: annak ellenére, hogy a jelek szerint népszerűnek bizonyul, még nem döntött arról, mi lesz a sorsa a társkereső oldalának. „Előfordulhat, hogy két hét után ismét szüneteltetem, de ki tudja, talán még maradok az oldalon” – árulta el Molnár Anikó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top