Sztárok

Elképesztően szexi a 43 éves modell Ursula Andress ikonikus James Bond-bikinijében

Az első James Bond-film ikonikus bikinis jelenete ismét megelevenedett, ezúttal egy olasz modell idézte meg a múltat, a modern filmtörténet egyik nagy pillanatát.

Időről időre arra a kihívásra vállalkozik valaki, hogy a szexi Bond-lányok bőrébe bújva felelevenítse egy-egy régi vagy újabb 007-es film ikonikus jeleneteit. Legutóbb a svájci és holland gyökerű olasz modell és televíziós személyiség, Michelle Hunziker volt az, aki Bond-lányként pózolt a Maldív-szigeteken.

A modell a Dr No című első James Bond-filmből bújt Ursula Andress bőrébe, és az ő fehér, sokak számára emlékezetes bikinijébe. A képekről a bugyin lévő öv, a kompozícióból pedig a kagyló sem maradhatott el, és persze a tengerből kiemelkedés sem.

A 4,3 millió követőt számláló sztár mindezt ráadásul 43 évesen adta elő, tisztelegve a James Bond-filmek előtt. A képek egyébként nem egy divatanyaghoz készültek, hanem a modell saját kezdeményezése, rajongói örömére. A követők meg is hálálták a fotókat, sokan elismerésüket fejezték ki, hogy a modell ennyi idősen is olyan testtel büszkélkedhet, mint egy tizenéves.

Mások azt emelték ki, hogy valóban mennyire hasonlít Ursula Andressre, aki az Ian Fleming Dr No című regényéből készült 1962-es filmben játszotta el az első, egyben máig az egyik legismertebb Bond-lány, Honey Ryder szerepét.

(via)

A legújabb James Bond-film már úton van a mozikba, korábban már megírtuk, mi mindent lehet tudni róla. Például az új főcímdalt mi is bemutattuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top