Szabadidő

Itt az új Bond-film előzetese és hozzá Billie Eilish gyönyörű főcímdala

Billie Eilish testvérével közösen írta az új James Bond-film főcímdalát, amit az alkotók a film hivatalos előzetesével egyszerre tettek közzé.

Az új Bond-film, a No Time To Die (Nincs idő meghalni) címe erősen hajaz a 2002-es Die Another Day Bond-film címére, amiben még Pierce Brosnan alakította a főszerepet. Annak azonos című főcímdalát akkor Madonna énekelte, az új filmét pedig most az amerikai zeneipar legújabb sztárja, Billie Ellish jegyzi. A dalszerző-énekes még csak decemberben lesz 18 éves, amivel ő a legfiatalabb, aki a sorozat történetében főcímdalt énekelhetett.

„Őrülten jó dolog egy ilyennek a részese lenni, egyben hatalmas megtiszteltetés” – nyilatkozta annak idején Billie Eilish, amikor kiderült, hogy a film stábja őt kéri fel a főcímdal elkészítésére. „Egész életünkben arról álmodtunk, hogy címadó dalt írjunk egy Bond-filmhez” – tette hozzá, utalva arra, hogy ezúttal is testvérével, Finneas O’Connell-lel dolgoztak közösen.

A két legutóbbi James Bond-film címadó dala, Adele Skyfallja és Sam Smith Writing’s On The Wall című dala a Spectre-ből Oscar-díjat nyert. Az új Bond-filmet április 8-án mutatják be Magyarországon, a főszerepben ismét Daniel Craiget láthatjuk majd.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top