Sztárok

Rossz hírt közölt állapotáról a koronavírusos Barta Sylvia

A TV2 időjósa túl van több lázas napon és egy egyhetes antibiotikum-kúrán, ami egyelőre kevésnek bizonyult.

Négy hete küzd a koronavírus-fertőzéssel Barta Sylvia. A TV2 időjósa már kapott gyógyszeres kezelést, miután pozitív lett a tesztje, de továbbra sincs jól. Ígéretéhez híven állapotáról a közösségi oldalán adott hírt.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

„Immár negyedik hete harcolok a Koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel!
Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!” – írta közösségi oldalán a TV2 időjósa, akit fizikailag és lelkileg is megvisel a betegség. Hiányoznak neki az ízek, az illatok, de legjobban a férje és a gyereke ölelése.

Barta Sylvia reménykedik abban, hogy hamarosan meggyógyul, és újra családtagjaival lehet, akik szerencsére egészségesek.

További hírek a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top