Sztárok

Vádat emeltek Lovasi András ellen

Az ügyészség most emelt vádat Lovasi András tavaly márciusi balesetében. A zenész vállalja a felelősséget.
Lovasi András

Lovasi András tavaly márciusban okozott balesetet Budapesten, amikor a tilos jelzés ellenére behajtott egy kereszteződésbe. Összeütközött egy rendőrautóval, amelynek egy harmadik kocsi is nekicsapódott. A balesetben két ember megsérült. A Kispál és a Borz, illetve a Kiscsillag frontembere már akkor elismerte a felelősségét.

Az ügyészség most emelt vádat közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. A Blikk-kel a Fővárosi Főügyészség közölte: az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben szabjon ki pénzbüntetést, és határozott időre tiltsa el a vádlottat a közúti járművezetéstől.

A lap úgy tudja, hogy korábban Lovasi megpróbált peren kívül megegyezni a baleset sérültjeivel, de erre nem kapott lehetőséget.

„Nem változott az álláspontom ahhoz képest, ami egy éve, a baleset után is volt. A felelősségemet elismerem. Várom az ügyben az ítéletet, és bármi is lesz az, elfogadom” – mondta a most a Blikknek Lovasi András.

További cikkek Lovasi András balesetéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top