Sztárok

Vajna Tímea egyedül retteg és bezárkózott, miután Los Angelesben is elszabadult a pokol

Vajna Tímea ki sem meri tenni a lábát Beverly Hills-i otthonából, mióta az utcákon ezrek tüntetnek.

Napok óta tartanak a tüntetések és zavargások több amerikai városban, miután a múlt héten Minneapolisban egy afroamerikai férfi, George Floyd meghalt rendőri intézkedés közben. Los Angelesben is elszabadult a pokol, ahol Vajna Tímea él párjával, Zoltánnal. A férfinak azonban el kellett utaznia, így Andy Vajna özvegye magára maradt a Beverly Hills-i házban, amit többmillió forintért bérelnek.

A Blikk azt írja, Zoltánnak üzleti ügyben kellett elutaznia. A lap a pár egyik ismerősétől úgy tudja, Tímea a tüntetések közelében él, teljesen egyedül. Néhány barátnője ugyan van, de az ostromállapotban ki sem meri tenni a lábát a lakásból, bezárkózott.

Vajna Tímea egyedül retteg és bezárkózott, miután Los Angelesben is elszabadult a pokolZoltán borzasztóan aggódik szerelméért, akivel rendszeresen tartják a kapcsolatot telefonon vagy az interneten keresztül. Tímea csomagot is kapott már tőle. „Túlélőcsomagot kaptam Magyarországról Zolitól, vagy száz csomag ropi és orrspray” – írta Tímea a közösségi oldalán, miközben a dobozt bontogatta.

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top