nlc.hu
Sztárok

Judy és az öltözködés

Ezért nem hord bikinit a strandon Judy

A Groovehouse énekesnője, Judy az egyszerű, laza ruhadarabokat kedveli, és nem szereti mutogatni magát.
Judy Groovehouse

A színpadon szívesen visel színes, extravagáns ruhákat Judy, ám a magánéletében épp ellenkezőleg öltözködik, az egyszerű darabokat kedveli – beszélt a Groovehouse énekesnője a Blikknek az öltözködési szokásairól.

Egyik kedvence a nagy, fekete, bő pólóruha, ami „ápol és eltakar”. A 45 éves énekesnő elárulta, hogy a karantén alatt hízott 10 kilót – amiből kettőt már leadott –, de nem emiatt szereti a nagy ruhákat.

„Amúgy is ez jellemző rám, a laza darabokat szeretem, amiket szandállal, sportcipővel, adott esetben tűsarkúval is fel lehet venni, és mindenhez passzol”

– mondta Judy.

A színes ruhákat meghagyja a fellépésekre és tévészereplésekre, a mindennapokban mindig is fekete darabokat szerette, az egyszerűséget követi. A ruhák iránti rajongását kislánya öltöztetésében éli ki, gyakran ugyanolyan szettet viselnek Majával, aki amúgy is ugyanúgy néz ki, mint édesanyja a régi képeken.

Judy a színpadon sem szeret sokat mutatni magából, nincs kint a feneke és nem vesz fel mélyen dekoltált ruhát. A strandon pedig szóba sem jöhet a bikini, mert nem szereti, ha összesúgnak a háta mögött, hogy miért nem lapos a hasa vagy miért van narancsbőre.

Még több cikk Judyról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top