nlc.hu
Sztárok

Molnár Zsolt nagyot kaszált

Megyeri Csilla párja 2,5 milliós utazást nyert a fogyással

Molnár Zsolti szemei előtt egy cél lebegett: a Fülöp-szigeteki utazás.

Mint arról korábban beszámoltunk, 22 kilót fogyott Megyeri Csilla párja. Zsolti tavasszal kezdett bele a nagy átalakulásba, ami alatt 22 kilót fogyott, és a nagy pocakból egy hat kockás has lett. Hiszen ez volt a feltétele annak, hogy nyerjen egy utat a Fülöp-szigetekre, ami körülbelül 2,5 millió forintot ér – írja a Bors. Molnár Zsolti ugyanis egy barátjával fogadott, aki nem hitt benne, hogy megcsinálja, de mégis sikerült. 

,,Mutatott magáról egy régebbi fotót, amin kockás volt a hasa. Én csak legyintettem, mondván ezt mindenki meg tudja csinálni. Több sem kellett neki, máris alkut ajánlott: azt mondta, ha szeptember elsejéig kigyúrom magam, akkor elvisz minket Csillával egy luxusnyaralásra. Ha nem, akkor én állom a négyünk útját. Kezet ráztunk, írtunk róla egy papírt, én pedig belevágtam az edzésbe, aminek azóta a megszállottja lettem” – mesélte a lapnak Zsolti. 

,,Mindenki meg volt róla győződve, hogy ez egy lehetetlen küldetés, de én teljesen elhatároztam magam, csak a cél és a Fülöp-szigeteki nyaralás lebegett a szemem előtt. Ráadásul amikor megnéztem, hogy egy ilyen kiruccanás 2,5 millióban került négy fő részére, akkor nem is volt kérdés, hogy megcsinálom” – árulta el Megyeri Csilla vőlegénye.

megyeri csilla és molnár zsolt

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top