nlc.hu
Sztárok

Párhuzamok Szandi és Szinetár Dóra életében

Megdöbbentő párhuzamok Szandi és Szinetár Dóra életében

Hasonlóan alakult a sorsa a két 44 éves hírességnek.

Egyidősek, tiniként lettek országos sztárok, maguk is hírességek közül választottak párt. De ez még nem minden, amiben megegyezik az életük alakulása! A legfrissebb BEST magazin összegyűjtötte, mennyire párhuzamos Szandi és az Operettszínházban felmondó Szinetár Dóra sorsa.

Szandi és Szinetár Dóra

Szandi és Szinetár Dóra élete nagyon hasonlóan alakult (Fotó: nlc-montázs, Képek forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu; (j): Szinetár Dóra / Instagram)

Íme néhány hasonlóság!

1976-ban születtek, és hamar bedobták őket a mély vízbe, 14 évesen már otthonosan mozogtak a színpadon.

Híres emberek egyengették a karrierjüket. Mindketten majd’ 20 önálló albumot adtak ki. Számos tévéműsorban is szerepeltek.

Mindkettőjük életében nagy vihart kavart az első komoly kapcsolatuk. Jóval idősebb férjet választottak maguknak, ráadásul híres férfit. Ma már mindketten három gyereket nevelnek.

A család mindkettőjük életében központi helyet foglal el. Szinetár Dóráéknál a kis Benji Down-szindrómával jött világra, Szandi nővérének a fiánál pedig leukémiát diagnosztizáltak. Tudják, mit jelent küzdeni, hogy egy ilyen helyzetben milyen jelentősége van a szeretet erejének. A hit, a vallás is fontos szerepet tölt be az életükben.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Megdöbbentő párhuzamok Szandi és Szinetár Dóra életében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top