nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica kilakoltatása

Több rendőr is kórházba került Bíró Ica kilakoltatásának helyszínéről

Bíró Ica megint bajba került.

Bíró Ica hitelcsapdába került, és már több ingatlanjából is kilakoltatták. Tavaly május 3-án viszont abból az ingatlanból tették ki, amely papíron az övé maradt, és csak három hónap múlva vették észre, hogy összekeverték a két szomszédos lakás helyrajzi számait, így valójában abban lakik, amelyet elárvereztek. Legutóbb tegnap került bajba emiatt, várta a végrehajtót és a rendőröket a Krisztina körúti ház félemeletén – mivel nem kapta vissza a régi kulcsait, ismerőseivel kibontották a közfalakat. 

„Jó lenne, ha már vége lenne ennek a cirkusznak, kora délutántól ment az üvöltözés, valaki szeretne itt pihenni. Úgy tudjuk, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt helyszínelnek most” – mondta a Blikknek egy lakó, aki azt is elárulta, hogy mentők jöttek a házhoz, és pár rendőrt is elvittek, bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért.

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/biro-ica-vegrehajto-kilakoltatas-kibontotta-a-falat/dsnsf3s?utm_source=pushengage&utm_medium=pushnotification&utm_campaign=pushengage

Közzétette: Ica Biró – 2020. szeptember 17., csütörtök

Ez is érdekelhet:

bíró ica

Bíró Ica (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top