nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoli félrelépett

Czutor Zolit évekig számon kérték otthon, ezért félrelépett

Czutor Zoli őszintén mesélt arról az időszakáról, amire nem annyira büszke.

Czutor Zoli boldog házasságban él a feleségével, Zsanival, akivel a Nyerő Párosban is láthatóak. A Belmondo frontembere korábban elárulta, a gyerekek érkezésével egy kicsit megváltozott a kapcsolatuk, és párterápiára is jártak, de már rendezték a viszonyukat. Kevesen tudják csak, hogy Czutornak ez a harmadik házassága, hiszen gimnazista korában már volt egy felesége, de a távkapcsolat miatt elváltak. Aztán összejött a három nagyobb gyermeke édesanyjával, aki – mint ahogy ez a videóban elhangzik – folyamatosan számon kérte, ami egy idő után nyűg lett neki.

„Abban a kapcsolatomban, ami 15-16 évig tartott, ahol a nagy gyerekeim is születtek, ott az történt, hogy nagyon durván, az elejétől számon voltam kérve. Először a szeretet jelének véltem, aztán elkezdett terhes lenni. Egy idő után, és itt évekről beszélünk, azt éreztem, hogy ha rendszeresen vagyok elszámoltatva olyan dolgokért, ami nem történt meg, akkor egy idő után mindegy lesz, hogy megtörténik-e, vagy sem. Olyan soha nem volt, hogy hajtottam valakit, vagy nagyon akartam volna valakit. (…) Úgy voltam vele, hogy ami elkerülhetetlen, annak meg kell történnie. (…) Volt olyan, hogy egy színész barátomnál aludtam, egy kisebb társasággal, fiúk, lányok is voltak. Nagy buli volt, piázás, hajnalban elalvás, én pedig arra ébredtem, hogy az egyik hölgy csinál velem éppen valamit. Na az ilyeneket hívom elkerülhetetlen helyzetnek” – mondta a Szerelemcsütörtök című vlogban Czutor Zoltán, aki elárulta, hogy befolyásos nők is zsarolták a szexszel, ráadásul az előbb leírtak többször is megtörténtek.

czutor zoli szerelemcsütörtök

Czutor Zoli a Szerelemcsütörtökben (Fotó: Youtube)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top