nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra újra színpadon

Szinetár Dóra örömmel újságolta: “Tegnap este megtörtént!”

A 44 éves színésznő már régóta vágyott erre.

Szinetár Dóra a múlt héten még csak nézőként volt jelen a Thália Színházban, most azonban végre a színpadon is láthatták őt a nézők. Kolléganője, Schell Judit helyére ugrott be. Erről a 44 éves színésznő számolt be a közösségi oldalán, amit a Blikk szúrt ki.

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra az Illatszertár című vígjátékának fotóspróbáján a Thália Színházban 2020. október 28-án – Fotó: MTI/Mónus Márton

Tegnap este megtörtént… Beálltam Schell Judit helyére a Rövid a póráz című francia bohózatba. Hála és köszönet az én drága kollégáimnak, Molnár Piroskának, Pindroch Csabának, Szabó Győzőnek, Gubás Gabinak, Vida Péternek, Fodor Annamarinak, Tóth Eszternek, Szabó Erikának és Hunyadkürti Istvánnak, az előadás rendezőjének, Kelemen Józsefnek, és persze a Thália Színház csodás műszaki dolgozóinak, ügyelőknek, súgónak, öltöztetőknek, kellékesnek, mindenkinek, hogy tegnap este úgy érezhettem, mintha mindig is játszottam volna Lucette Lumercier-t!” – tudatta nagy örömmel a rajongóival az 1 hónap alatt 9 kilót ledobó Szinetár Dóra.

Olvass még Szinetár Dóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top