nlc.hu
Sztárok

Farkasházi Rékát leöregezték

Farkasházi Rékának durván beszóltak, így reagált a 43 éves színésznő

Egy rosszindulatú netező kritizálta Farkasházi Rékát, nem is egyszer. Frappánsan és őszintén válaszolt erre a Barátok közt egykori sztárja.

Farkasházi Réka közösségi oldalán a színésznő posztjaihoz egy férfi rendszeresen a következőket kommenteli: “Úristen, de öreg lettél!“. A 43 éves színésznő most ez megelégelte és egy hosszú posztban kifejtette, hogy számára mit is jelent az öregedés.

Farkasházi Réka

Farkasházi Réka szerint az öregedés a világ legtermészetesebb folyamata – Fotó: MTI/Mónus Márton

Előzmény: Egy férfi az Fb posztjaimhoz a következőket írja mostanában. “Úristen, de öreg lettél.” Öregszünk, öregszünk.” Stb.
FONTOS! Szerintem is öregszem. Mindenki öregszik. Vannak is jelei. Látom is, de nincs vele bajom! (…) Számomra az öregedés nem félelmetes. (Az emberi, pontosabban az embertelen reakciók inkább.) A bennem zajló és rajtam látszó változás kifejezetten izgalmas.
Sok velem egy cipőben járó nő és férfi nevében kérem, ne legyen szitokszó, hogy öregszünk!” – írja többek között a bejegyzésében a háromgyermekes Farkasházi Réka.

(via)

Olvass még Farkasházi Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top