nlc.hu
Sztárok

Karácsony Gergely kisfia

Ilyen cukin bújik egymáshoz Karácsony Gergely és csecsemő kisfia – több éves, de megható fotót posztolt Apák napján a főpolgármester

Megindító kisbabás képen a főpolgármester.

Az Apák napját Magyarországon június harmadik vasárnapján – azaz idén június 20-án – tartják, megemlékezve az édesapák, nevelőapák, nagyapák és dédapák fontosságáról. Karácsony Gergely főpolgármester megható fotót és posztot tett közzé a közösségi oldalán Apák napja apropójából.

Karácsony Gergely

Karácsony Gergely is megemlékezett az Apák napjáról – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Voltam oktató, kutató, parlamenti képviselő, polgármester, vagyok társelnök, főpolgármester és miniszterelnök-jelölt, de egyetlen szerep nem adott és ad nap, mint nap annyi örömöt, mint az, hogy apa vagyok. És persze, ahogy a többi, ez a feladat is óriási felelősséggel jár. Számomra az apaság teszi személyes üggyé a jövőt, ad egy különleges szemüveget, amin keresztül úgy láthatom a világot, ahogy az utánam következő generáció tagjai teszik. Apák napján köszöntöm az összes apatársamat, akik biztosan a legkülönbözőbb féle családokban élnek és a családi szereposztás más és más feladatokat ró rájuk, mégis közös bennük, bennünk a féltés, a felelősségérzet és a semmihez nem hasonlítható apai szeretet” – írta posztjában Karácsony Gergely, aki azt is megmutatta, hogyan nézett ki kisfia, Mihály kisbabaként. 

Sztárvallomások az apaságról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top