nlc.hu
Sztárok

Emilio és Ganxsta Zolee vitája

Két év után kibékült Emilio és Ganxsta Zolee

Emilio és Ganxsta Zolee még 2019-ben feszült egymásnak, miután a rapper kigúnyolta az énekest.

A kétéves mosolyszünet történetét egy 2014-es videó váltotta ki, amikor Emilio fellépett a köztévében, de az adott dalnak elfelejtette a szövegét. Erre Ganxsta Zolee hívta fel a felvétel után 5 évvel a publikum figyelmét, aminek következtében mindenki Emiliót gúnyolta.

„Emilio a tévébe g*ci, fellépett, és előadta a a Get Down On it című dalt, de így: Hajú vana dudududu rilivonna duda densz. Ezt mondja szó szerint. Hallod, meghalsz, hogy ezt meg lehet csinálni a magyar tévében. Emilio az egyetlen magyar előadó, akinek a nevében benne van a gázsija, E(gy) millió” – mondta korábban  Ganxta.

Emilio és Ganxsta Zolee

Fotó: Sajtószoba

„Sosem beszéltük meg igazán a történteket, egészen eddig, mert most farkasszemet néztünk egymással, bár most sem ment minden zökkenőmentesen. Most, hogy lehetőségünk volt személyesen megbeszélni a dolgot, Zolee még mindig a kamu-angolomon élcelődött, de nem haragszom rá. Persze, azért visszavágok, robbanni fog a Haju vana dudu!” – mondta a feleségével is gyakran vitázó Emilio a Blikknek.

Olvass még Emilióékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top