nlc.hu
Sztárok

Ő Aurelio új barátnője

Aurelio Caversaccio megmutatta az új barátnőjét

Aurelio sokáig rejtegette a nyilvánosság elől a párját, de most posztolt róla.

Aurelio Caversaccio az utóbbi időben leginkább a botrányairól volt híres: első fokon négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, harmadmagával elkövetett emberrablással és bántalmazással vádolják. A tárgyalást azonban elnapolták, hiszen a szakértő szerint kevert személyiségzavarban szenved, így csak szeptemberben lesz döntés.

A valóságshow-győztes az utóbbi időben összeszedte magát, visszavonulva él, leküzdötte az alkoholproblémáit és a magánélete is rendeződött. Pár hónapja ugyanis újra szerelmes, ám a választottját sokáig nem mutatta meg a nyilvánosságnak – most ennek is eljött az ideje.

Korábban nyilatkozott is a hölgyről. „Vagyok valakivel, egyébként. Már nem vágyom arra a csajozásra, mint régebben. Lehet, hogy ez a korból adódóan is jön. A húszas éveim elején, amikor megismert az ország, akkor azért mentem az éjszakába rendesen. Nem csajozok már annyit, nyilván, mivel most párkapcsolatban élek, már abszolút nem. Régebben sajnos voltak ezzel kapcsolatban problémák” – mondta a Tényeknek.

Még több sztárhír: 

aurelio caversaccio

Aurelio (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top