nlc.hu
Sztárok

Mehringer Marci produkciója az X-Faktorban

Óriási csalódást okozott a mentoroknak Mehringer Marci

Hiányérzete volt a zsűrinek, miután végighallgatta az x-faktoros produkcióját.

Az X-Faktor 2. élő-show-jában – amelynek a végén Puskás Peti két versenyzője esett kiMehringer Marci egyáltalán nem kápráztatta el a mentorokat, akik úgy érezték, nem sikerült átadnia a Kings of Leon dalának üzenetét.

Mehringer Marci

Hiányolták a katarzist Mehringer Marci előadásából – Fotó: Sajtóklub

ByeAlex szerint az X-Faktor versenyzője megérdemelte a széket, mentortársai azonban láttak kivetnivalót Marci produkciójában.

Ez egy jó dal, viszont olyan érzésem volt, hogy elkezdődött a dal, elkezdted, aztán folytattad és a végén befejezted. És mindezt egy hangban, egy szinten. Nem épült a dal. Hiányérzetem van. Engem ez most nem győzött meg” – hangzott Gáspár Laci értékelése.

Csobot Adél is egyetértett Gáspár Lacival. “Azon kívül, hogy én is azt éreztem, hogy nem építkezik a dal, egy olyan dolog hiányzott most nekem, amiben te jó vagy. Egy olyan elődadó vagy, aki tud pillanatot okozni, és abban a legjobb. És most a közlés hiányzott. Pont az, ami a te erősséged. Mert te át tudsz adni valamit. Az üzenetet, a közlést. Nekem ez most nagyon nagy csalódást okozott ” – jelentette ki az énekesnő.

Puskás-Dallos Peti ugyancsak nem a hangokat hiányolta Marci produkciójából, hanem a katarzist. 

Olvass még az X-Faktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top