nlc.hu
Sztárok

Hipercuki kép Rogán Cecília kisfiáról

Hipercuki képet posztolt a kisfiáról Rogán Cecília

Mindhárom gyerekét megmutatta az Instagram-történetében.

Rogán Cecília áprilisban adott életet harmadik gyermekének. Az üzletasszony a szülés után pár héttel újra edzésbe állt, mára pedig már szinte visszanyerte a baba előtti alakját.

Rogán Cecília

Fotó: Instagram

„Az combos! Nyilván kislányt szerettem volna a két fiú után, az lett volna az igazi, de most már semmiért nem cserélném el. Úgyhogy nagyon nagy boldogság a három fiú. Így minden olyan, mint az első kettőnél. De ahogy mondani szokták: a rutin meg az évek, nagyon más így pár évvel később szülni, mint ilyen húszon nagyon elején. Ennek minden pillanatát élvezem, egy felszabadult, boldog babázás, mert az ember valahogy nem olyan feszült már. Azt is mondani szokták, és ebben is van egy kis igazság, hogy ő beleszületik egy családba, és ott alkalmazkodik a meglévő körülményekhez. Ezért próbálunk nem lemondani a nagyok programjáról, inkább berakjuk a kicsit egy autósülésbe és megyünk” – beszélt korábban a családjáról Rogán Cecília, aki most egy friss képet mutatott a piciről.

A fotó 24 óráig elérhető az Instagram-sztorijában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top