nlc.hu
Sztárok

Ábel Anita letette a munkát

Ábel Anita: „Végre visszakapott a családom”

Az elmúlt pár hónapban hazaesett a munkából, korán reggel pedig ismét szólt a vekker.

Ábel Anita hónapok óta forgatta már a Hazatalálsz című TV2-es sorozatot, amikor jött a felkérés, hogy álljon be műsorvezetőnek az Ide süss!-be. Hosszas gondolkozás után igent mondott, hiszen tudta, a családja megérti majd. Ezek mellett is számos munkája volt, de megígérte, az ünnepek előtt leteszi a munkát és csak a gyermekével, valamint a párjával lesz.

Ábel Anita

Fotó: Olajos Piroska

„(…)A lényeg: végre visszakapott a családom. Egyébként a páromnak, Robertónak is végtelenül hálás vagyok, abszolút megértette, hogy amikor egy 14-15 órás forgatási nap után hazaestem, már beszélni sem tudtam. Örültem, hogy végre ágyba kerülhetek, hogy aztán 4:30-kor ismét ébresszen a vekker… De ez tényleg nem panasz! Pláne, mert sokszor megadatik az, hogy minőségi időt töltsünk együtt a szeretteimmel. Arról nem is beszélve, mi, színészek nem válogathatunk kényünkre-kedvünkre a forgatókönyvek közül – ezt szeretném hangsúlyozni. Persze mérlegelni szoktam, mit vállalok el, ez nem kérdés” – árulta el a BEST magazinnak a színésznő-műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top