nlc.hu
Sztárok

DTWS versenyzőinek legelőnytelenebb szettjei

Ezek voltak a Dancing with the Stars versenyzőinek legelőnytelenebb szettjei

Az idei évadban is láthattunk fantasztikus fellépéseket, még csodálatosabb ruhakölteményeket. Akadtak azonban kevésbé előnyös fellépőruhák is.

A Dancing with the Stars ruháit Demeter Richárd és Holdampf Linda stylistok választották ki a versenyzők, a zsűri és a műsorvezetők számára. Talán nem mindig sikerült a legmegfelelőbb darabot választani.

Pap Dorci

Extrém, de egyben nagyon vadító ruhába bújt az 5. élő-show-ra Pap Dorci. Az egykori exatlonos egy igencsak merész fellépőruhát viselt, amely leginkább egy dominaszereléshez hasonlított. A szexi, latex szerelésben sokat láttatott magából. A zsűriben ülő Szente Vajk nem is hagyta szó nélkül Pap Dorci öltözékét. A rendező még az amszterdami vörös lámpás negyedre is asszociált az exatlonos táncruhája láttán. 

DWTS legelőnytelenebb ruhái

Nektek bejött Pap Dorci dominaszettje?

Berki Mazsi

Berki Mazsi a második adásban viselt pöttyös kis ruhácskája inkább csak cuki volt, mint látványos. Jól állt neki, hozta a kötelezőt, de annál egy gondolatnyival sem többet.

DWTS legelőnytelenebb ruhái

Berki Mazsi visszafogott ruhaszettje talán már-már unalmasan hatott.

Iván Bence

Iván Bence és Stana Alexandra kettőse ugyanolyan piros, flitteres overallt kapott az első adásra, ami a bankrablós tematikához jól passzolt, a Cha Cha Chához, amit táncoltak, már kevésbé.

DWTS legelőnytelenebb ruhái

Kényelmes ruhadarab, de talán kicsit kevés egy táncos műsorba.

Bárdosi Sándor

Láthattuk dzsungeles Ken babaként, ahol az inge mintája teljesen eltért táncpartnere ruhájának mintájától. Produkciójukból ez mit sem vett el, de az összkép, valljuk be, nem volt tökéletes.

DWTS legelőnytelenebb ruháiRocky vs. paso doble produkciójukhoz pedig kék Tini Nindzsa Teknőcnek öltöztették, mindenki döntse el, mennyire állt ez jól az egykori sportolónak:

DWTS legelőnytelenebb ruhái

Bárdosi Sanyi remekül tudta hordani ezeket a kevésbé hétköznapi darabokat

Somhegyi Krisztián

Somhegyi Krisztiánék hip hopot táncoltak az első alkalommal, aminél a streetstyle hangulatról a ruhák kukásmellény színe is gondoskodott, ami mellett a fekete latexnek tűnő betétek egy az egyben szemeteszsákra emlékeztettek nemcsak minket, de a kommentelőket is.

DWTS legelőnytelenebb ruhái

Nektek tetszett Somhegyi Krisztián ruhája?

Rubint Réka

A kivillanó bimbótapaszok egészen biztosan nem szándékos látványelemek voltak, sokkal inkább ruhakészítési hibák, és amennyire próbálták a felsőrészt izgalmassá tenni, annyira volt egyszerű a szatén midiszoknya kialakítása is. A versenyből csalódottan, elsőként kieső Rubint Rékának nem igazán jött be a táncos miliő.

DWTS legelőnytelenebb ruhái

Rubint Réka nagyon csalódott volt, amikor kiderült, hogy elsőként távozik a műsorból.

(Fotók: Sajtószoba/TV2)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top