nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat és exneje kapcsolata

Újra a volt felesége főz Joshi Bharatra

Egymás közelében laknak.

Egy boldogabb jövő reményében Joshi Bharat másfél éve felforgatta az életét, az álmai azonban hamar szertefoszlottak. Nincs párja, és mindeközben a tévés karriere is elakadt. Volt felesége a történtek ellenére segít, ha tud – írja a Story magazin.

Joshi Bharat

Joshi Bharatnak 67 évesen kellett új életet kezdeni – Fotókredit: FEM3

A 67 éves, egykori sorselemző az utóbbi időben már az ismerkedésre is szán időt. „A lakásához közel van egy kávézó. Már jól ismerik és kedvelik őt ott a pincérek. Sokszor betéved és mostanában van, hogy nem egyedül. Korabeli hölgyekkel beszélget, randizgat. Keresi azt, akivel a csalódások után boldog lehet” – árulta el egy barátja, aki is mesélte a Story magazinnak, hogy Joshi Bharat a volt feleségével, Szabó Csillával is tartja a kapcsolatot. A közös lányuk, Shila miatt normalizálták a viszonyukat, és telefonon beszélnek, sőt Csilla sokszor készít indiai ételeket Shilának, és ilyenkor sosem felejti el Joshit sem: mindig csomagol és küld neki belőle.

Joshi helyett egyébként hamarosan az exneje bukkanhat fel a képernyőn, ugyanis egy gasztronómiai műsort kapott Csilla. Úgy tudni, az egykori tévés nagyon örül a volt felesége sikereinek, noha ő mindeközben nyugdíjasként és jelenleg munka nélkül tölti a napjait.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top