nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid kisfiának balesete

A gyámügy is kivonult Fekete Dávid exnejéhez, miután a kisfiuk kiesett az ablakon

Nagyon kiakadt az énekesre a volt felesége.

Mint arról beszámoltunk, Fekete Dávid a Fókusznak adott interjújában elárulta, hogy súlyos baleset érte az egyik kisfiát, amíg az előzetes letartóztatásban volt: kizuhant a tetőtéri ablakon. A Blikk értesülései szerint az énekes volt felesége kiakadt azon, hogy exe megemlítette az interjúban a balesetet, miközben korábban megegyeztek abban, hogy nem beszélnek erről nyilvánosan. Fekete Dávid szerda esti nyilatkozata azonban felborította ezt a megállapodást.

Fekete Dávid,

Fekete Dávid nem beszélhetett volna a kisfiuk balesetéről – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„Ügyfelemmel döbbenten állunk a (…) riportban elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott” – mondta el a bulvárlapnak a feleség, Horváth Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki arról is beszélt, hogy a baleset után a hatóságok vizsgálatot indítottak, ami azóta már lezárult.

„A gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált. (…) Véletlen baleset – sajnos – bármikor bárkivel előfordulhat” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top