nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és a szakítás

Tóth Andit anyagilag is padlóra küldheti a szakítás

Tóth Andi visszavonult az énekesi pályától, ami hosszú évek óta élete talán legfontosabb részét képezte. Most szakított Marics Petivel, ez pedig anyagilag is padlóra küldheti.

Nemrég még úgy tűnt, hogy Tóth Andi karrierje csúcsán van. Szerelmi élete is rendezettnek tűnt: ValMar zenekar egyik frontemberével, Marics Petivel alkotott egy párt. A fiatalok nemrég kertes házba költöztek, és egy kutyát is vettek.

Tóth Andi mélypontja

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

Március elején Andi egy őszinte videóban vallott arról, hogy meghozta a nehéz döntést: felhagy az énekléssel, napokkal ezelőtt pedig párkapcsolata is véget ért.

Szakításuk megnehezítheti a Sztárban sztár című műsorban való együttműködésüket, de még nagyobb problémát jelenthet a lakhatási kérdés. A páros nemrég bérelt egy budai kertes házat, a becsült havibér alapján sejthető, hogy Andira havonta akár több százezer forintos plusz költség hárulhat, ha egyedül marad a lakbér és egyéb kiadások fizetésére. Nem is beszélve közösen vásárolt kutyájuk, Bailey ellátásáról – írja a Bors.

Tóth Andi nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top