nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok, akik szakítottak a páros műsor után

5 sztárpár, aminek a tagjai szakítottak egy páros műsor után

Ha nem is egyből, de pár hónappal a forgatás után több pár kapcsolata is véget ért.

Már harmadik hete küzdenek a Párharc sztárpárjai a főnyereményért: eleinte mindig, mindenki a legjobb arcát mutatja, aztán ahogy az lenni szokott a hasonló műsorokban, egy idő után lehull az álarc és előjön a szereplők igazi énje. Ez azonban nemcsak személyiségben, hanem kapcsolati dinamikában is meglátszik: sokszor láthattuk, hogy mennyi rejtett konfliktust tud előhozni egy ilyen forgatás. Éppen ezért mondhatni már tendencia, hogy egyes párok kapcsolata a műsor után tönkremegy. Összeszedtünk 5 sztárpárt, akik a szereplés óta már nincsenek együtt. 

Kulcsár Edina és Csuti

A Nyerő Páros villájába költöztek be együtt, ám már az első napokban több konfliktusba is belefutottak: nemcsak a társaikkal, hanem egymással is. Akkor bevallották, azért vállalták el a műsort, hogy megmentsék a kapcsolatukat. 2021 tavaszán forgatták a produkciót, ami aztán ősszel került képernyőre, a házasságuk pedig – hivatalosan – egy nagy bejelentéssel ért véget január elején.

Kulcsár Edina és Csuti

Fotó: RTL

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc “Fecsó”

Vasvári Vivient a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerhette meg az ország, ahogy a kedvesét, Fecsót is. Egy idő után nagy népszerűségre tettek szert, Vivien elkezdett influenszerként is tevékenykedni, mára több mint egymillió követője van az Instagramon. Amikor elvállalták a Nyerő Párost, még jó volt a kapcsolatuk, nem sokkal később viszont megromlott a viszonyuk és a válás mellett döntöttek. Már a műsor alatt is olaszos párnak mondták magukat, sokat veszekedtek, de mindig visszataláltak egymáshoz. Vivien egyébként pár héttel ezelőtt újra megházasodott és gyermeket vár, míg volt férje egy ideje már kétszeres apukának mondhatja magát.

Vasvári Vivien és Fecsó

Fotó: RTL

Gyenesei Leila és Monoki Lehel

A két, komoly sportmúlttal rendelkező riporter nagyon erős párosnak tűntek a Párharc első évadában, ami több feladatban is megmutatkozott. Éppen ezért sokan készpénznek vették, hogy ott lesznek a döntőben, ám végül nem így alakult. Bár úgy tűnt, hogy nagyon jó a kapcsolatuk, nemrég bevallották, hogy véget ért a viszonyuk. „Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része. Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után” – írta közösségi oldalán a világbajnok öttusázó.

Gyenesei Leila Monoki Lehel

Fotó: TV2

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

A rapper és felesége között már a forgatás alatt is sok volt a feszültség, többször veszekedtek, ám már a műsor elején elmondták, hogy az ő kapcsolatuk a kezdetektől fogva ilyen. Mire elkezdték vetíteni a televízióban a műsort, már külön is éltek, nem sokkal később pedig beadták a válókeresetet. A tárgyalásokra nemrégiben került sor, első fokon közös gyermekfelügyeletet ítélt meg a bíróság, amit ősszel tárgyalnak majd újra. Juniornak azóta volt egy kapcsolata is, egy fiatal énekesnővel jött össze, ám viszonyuk mindössze fél évig tartott.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Fotó: RTL

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc

A modell és a sztárfodrász a Nyerő Páros 2021-es szériájában küzdöttek együtt, ám a kapcsolatuk nem sokkal a forgatás után befuccsolt. Bár úgy tűnt, egy hullámhosszon vannak és ugyanazt akarják az élettől, valami mégis félresiklott. Szakításukat a Fókuszban jelentették be, majd Kárpáti Rebeka a közösségi oldalán is írt a történtekről. „Mi itt tartunk most. Őszintén szerettem volna, ha te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben” – írta.

Kárpáti Rebeka és Frohner Fecó

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top