nlc.hu
Sztárok

Balázsovits Edit akkor és most fotókon

48 éves lett Balázsovits Edit, de olyan, mintha egy napot sem öregedett volna

A színésznő születésnapja alkalmából nosztalgiáztunk egy kicsit. Nézd meg, hogyan festett a karrierje kezdetén, és hogyan fest most!
Balázsovits Edit fiatalon

A nepobébi jelenség itthon sem ismeretlen fogalom, a születésnapos Balázsovits Edit erre a legjobb példa. A sokszorosan elismert színésznő maga is színészcsalád sarja, édesapja Balázsovits Lajos, míg anyukája a tehetséges Almási Éva. Innentől kezdve magától értetődő volt, hogy ő is ezt a szakmát választja hivatásának, érettségi után a Színművészeti Főiskolára jelentkezett, ahol 1997-ben végzett.

Bár a színésznő a színpadon is bizonyított, televíziós műsorokban, filmekben is feltűnt, sőt, szinkronszínészként is fel-felcsendül a hangja filmekben és sorozatokban.

Edit hosszú évekig volt a Vígszínház tagja, majd szabadúszóként folytatta, hogy aztán 2018-tól ismét a Vígszínház társulatát erősítse. Jelenleg a Barátom, Harvey című darabban játszik. Ugyanakkor a zene is fontos szerepet tölt be az életében, 2009-ben például Új Republic-dalok címmel jelent meg lemeze. Ami a magánéletét illeti, arról többet megtudhatsz galériánkból.

Balázsovits Edit és Alföldi Róbert a A Karamazov testvérek című színdarab bemutatóján
Megnézem
Összes kép (7)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top