nlc.hu
Sztárok

Benedek Miklós a visszavonulásról

Benedek Miklós egyre többet gondolkodik a visszavonuláson

Több mint egy hónapig volt kórházban a 76 éves színész.

Tüdőbetegsége miatt idén többször is kórházba kellett szállítani Benedek Miklóst. Bár a Kossuth-díjas színművész már jól van, a színházba majd csak ősszel tér vissza. Számára szokatlan ez a mostani helyzet, hiszen eddig minden nyáron tele volt próbákkal és szabadtéri előadásokkal a naptárja.

Benedek Miklós

Március óta már otthonában lábadozik Benedek Miklós – Fotó: Fotócentrál / Olajos Piroska

Így 76 évesen próbálhatom ki a nyugdíjas létet. (…) Nem mondom, hogy nem élvezem vagy nem tudnám megszokni, de persze hiányzik a színpad” – árulta el a Blikknek Benedek Miklós, aki az otthon töltött idő alatt egyre többet gondolkodik a visszavonuláson.

Ez egy nehéz kérdés, amin az utóbbi időben sokat elmélkedem. Talán annyira még nem vagyok öreg, hogy ne tudjak dolgozni, van még néhány szerep, amit szeretnék eljátszani. (…) Ugyanakkor azt is figyelembe kell vennem, hogy mit bír el a szervezetem. (…) Bízom benne, hogy még vár rám néhány szép év” – mondta el a színművész, aki arról is beszélt, hogy ha visszavonul, akkor az nemcsak a színpadra, hanem a nyilvánosság előtti létre is vonatkozni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top