Trend

Még csak óvodás a pécsi vlogger, de már egymilliószor látták a videóit

Bánki Csanád négyévesen kezdte, ma már saját csatornája van. Az édesapja szerint nagy felelősség a szereplés ilyen fiatalon, de odafigyelnek rá, mit tesznek fel a netre.

A hatéves Bánki Csanád még csak nagycsoportos, de már felrobbantotta a netet a videóival, amelyeket több mint egymilliószor néztek meg.

A pécsi óvodás eleinte a bátyjával készítette a videókat, majd elindult a saját csatornája, a Csani Csenöl. A videós kisfiút most bátyja és édesapja segíti – írja a Pécs Ma.

Nem úgy zajlik egy felvétel, hogy Csanika leül a kamera elé, és amit felvesz, fel is tölti a netre. Ott vagyunk vele, és persze segítünk neki, hiszen még nem tud olvasni

– mondja Csani egyik bátyja.

A fiatal vlogger édesapja szerint hatalmas felelősség, hogy Csanád ilyen fiatalon szerepel, és bevallja: még nem tudják, később pozitív vagy negatív visszhangja lesz ezeknek a videóknak.

Azzal viszont számolnak, hogy az internet nem felejt, ezért mindig átgondolják, és tudatosan figyelnek arra, mi kerül fel a netre Csaniról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top