Trend

8 tipp, milyen kozmetikumnak örülne anyukád karácsonykor

Ne aggódj, nem fogja rossz néven venni, ha célzott arcápolókat kap, sőt örülni fog neki, ha olyan kozmetikummal leped meg, ami valóban ér is valamit.

Alig két hét van már csak karácsonyig, mondhatni kezdődik a véghajrá, ami egészen stresszes lehet, ha még nem sikerült döntésre jutni az ajándékokat illetően. Általában a legfontosabb családtagoknak a legnehezebb valami igazán jót kitalálni, pedig higgyétek el, egy csomó szuper lehetőség közül választhatunk.

Ha kinőttél már a kézzel készített ajándékokból, az élményutalványok pedig nem játszanak, vagy csak szeretnél valamilyen kézzel fogható meglepetéssel is készülni anyukád számára, mutatunk nyolc tippet rá, milyen kozmetikumok lehetnek azok, amelyeknek biztosan örülne.

Bár a testápolókkal, tusfürdőkkel sincs semmi bajunk – mutattunk már belőlük is olyanokat, amikből szuper ajándék lehet –, most mégis kihagyjuk ezeket a kategóriákat és az arcápolók, valamint sminktermékek közül ajánlunk figyelmetekbe néhány érdekeset.

A Krémmánia karácsonyi válogatását itt találod »

karacsony ajandek anyunak

Tippjeink között biztosan te is találsz valami érdekeset anyukád számára. (Illusztráció: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top