5 nőies divattrend a nyárra, amiről még nem késtél le

5 nyári divattrend, amiről még nem késtél le
Vidám színkombinációk, élénk minták, sikkes ruhafazonok várnak ránk - te melyiket választanád?

Igaz, a tavasz kiesett, a nyár előttünk áll és érdemes is kihasználni minden percét, élvezni a napsütést, a jó időt. Nem bűn az sem, ha mindezt egy csinos ruhában szeretnénk tenni, tökéletesen megértjük, ha a melegítőt már máglyán égetné el mindenki. Ehhez készült ez a nyári divat összeállítás is, tele nőies fazonokkal, jól kihasználható ruhákkal, csinos kis részletekkel.   

1. Puffos ujjú ruhák

Puffos ujjú kockás ruha - Self-Portrait
Megnézem
Összes kép (5)

A puffos ujjú ruhák minden divatajánlásban szerepelnek, ők testesítik most meg a hipernőies és egyben szuper trendi fazonokat, legyen szó pólókról, ruhákról vagy akár lenge kabátkákról. Visszafogott és hatalmas ujjmegoldásokkal egyaránt találkozhatunk, hogy ki melyiket választja, egyéni ízlés kérdése, mindenesetre ha olyan fazont kerestek, mely nem válik divatjamúlttá jövő ilyenkorra, érdemes a kisebb volumenű változatok között körülnézni.

Így találod meg a puffos ujjú ruhák divattrendjét a márkáknál

Puffos ujjú ruha - Zara
Megnézem
Összes kép (4)

2. Virágos ruhák, trópusi hangulat

Virágos lezser ruha - Valentino
Megnézem
Összes kép (6)

Azzal, hogy Jennifer Lopez trópusi mintás ruhájában végigvonult a Versace kifutóján, el is dőlt a kérdés, milyen mintákat érdemes keresgélni idén nyáron. A pálmaleveles, hatalmas egzotikus virágokkal borított ruhák most nagyon divatosak, ha illenek hozzád ezek a látványos minták, mindenképp érdemes felpróbálni egyet-kettőt belőlük. A virágmotívumok persze minden nyáron divatban vannak, idén csupán a hangsúly tolódott el az egzotikus változatok felé, főszerepben a zölddel és a piros számtalan árnyalatával.

Így találod meg a virágos ruhák divattrendjét a márkáknál

Virágmintás overál - Mango
Megnézem
Összes kép (5)

3. Azsúros ruhák

Hófehér azsúros ingruha - Loewe
Megnézem
Összes kép (5)

A finoman áttört anyagú ruhák igazán nőies viseletek, most pedig abszolút divatban vannak. Több divattervező is beemelte kollekciójába az azsúros ruhákat, láthattuk a Loewe és a Zimmermann divatház kifutóján is, de egész biztosan ti is találkoztatok már ilyen kialakításokkal, ha böngésztétek mostanában a divatmárkák weboldalait. Szívesen kombinálják fodrokkal, masnikkal, az azsúros ruhák pedig azok számára is szuper alternatíva lehet, akik alapvetően ódzkodnak a hangsúlyos mintáktól, mégis szeretnék, ha lenne egy kis extra öltözékükön.

Így találod meg az azsúros ruhák divattrendjét a márkáknál

Azsúros ruha - Mango
Megnézem
Összes kép (5)

4. A nyár kedvence: pink – narancs – piros színkombinációk

Lenge nyári ruha - Kate Spade New York
Megnézem
Összes kép (5)

A rózsaszín, a narancssárga és a piros színek önmagukban is húzó árnyalatok a nyári időszakban, most pedig itt az ideje, hogy kombináljuk őket. Nagyon látványos szetteket kaphatunk segítségükkel, ráadásul minden színtípus megtalálhatja a számára legelőnyösebbet: arra figyeljetek, hogy a három szín közül az legyen a leghangsúlyosabb, arcotokhoz közelebb eső árnyalat, amely a legjobban illik hozzátok, ami nem sápaszt, hanem kiemeli bőrötök, arcotok szépségét.

Így találod meg a pink-narancs-piros színkombináció divattrendjét a márkáknál

Lenge nyári ruha - Tomcsányi
Megnézem
Összes kép (5)

5. Hófehér ruhák

Szett fehér azsúros inggel - Jonathan Simkhai
Megnézem
Összes kép (5)

A hófehér divattrend a New York-i és Párizsi Divathéten is markánsan jelen volt, mostanra pedig a boltokba és webshopokba is beköltöztek a fehér nyári ruhák. A talpig fehér szetteket elegáns ingruhák (Nina Ricci) és romantikus, áttört ruhák formájában is megálmodták (ahogy fentebb láthattátok is), a nyári hőségben nagy kár lenne majd kihagyni ezt a légies színt.

Így találod meg a hófehér ruhák divattrendjét a márkáknál

Fehér overál - Guess - Modivo
Megnézem
Összes kép (5)

Ha meg van a ruha, jöhet a smink, a frizura